Om Øyvind Bordal

Skribent, sejler, idémand

Øyvind Bordal

Øyvind Bordal, som har fundet på det her, er nordmand. Han er født 1967, og har været bosiddende i Danmark siden 1992. Har læst psykologi, historie og pædagogik ved universitetet i hhv. Oslo og København – men endte som ”dropout” hver eneste gang. Der var vel andet der lokkede. Primært sejlads og skriveri - to områder, hvor man med lidt velvilje kan sige, at den egentlige uddannelse endte med at finde sted.

Om Blue Ocean Media

Pressebureau, forlag, kommunikation og events

Startede i 2004 som et pressebureau, med freelance-produktion af artikler og medietjenester til bådpresse og maritime virksomheder i Danmark og Norge. I forbindelse med produktionen og udgivelsen af Sejlerbogen i 2011, kom der et forlag til, under samme paraply. Forlags-delen drives i samarbejde med fotograf Magne Klann, som har sin base i Norge.

De fire dyder

Blue Ocean Media bygger på fire grundstene

  1. At opføre sig ordentlig. At overholde aftaler og forpligtelser, aldrig snyde nogen. Det lyder måske som en selvfølge, men det er det ikke. Se bare på bankerne. Her i huset tror vi endda, at det betaler sig i længden at behandle folk ordentlig.

  2. At tilføre noget ekstra. At levere noget i tillæg, der ikke er bedt om eller forventet. At finde en skæv vinkel, noget der udvider stoffet i en eller anden retning. Måske bare lidt. Men nok til at det betyder noget.

  3. At definere egne arbejdsområder. At finde felter, hvor der ikke er andre, der kan levere præcis det samme. Sagt med andre ord: Finde ud af hvad man er god til – og gøre det. Så behøver der hellere ikke at gå så meget tid med at slås med andre.

  4. At blive ved med at være i udvikling.

Flere artikler...