Sejlerbogen

Viden giver sejlglæde

Af Øyvind Bordal og Magne Klann

Sejlerbogen er Danmarks store håndbog til sejlere. Den er bygget til at udvikle dig som sejler i mange år frem – uanset hvilket niveau du befinder dig på.

Sejlerbogen er kommet til verden for at øge tilgængeligheden, for at ønske nye sejlere velkommen. Nye sejlere kan være med – sejlsport præsenteres let tilgængeligt og rigt illustreret, med 772 fotos og illustrationer.

Bogen er også født med det formål at gøre det endnu sjovere at sejle, for dem som allerede er sejlere. Bogen går nemlig også i dybden - i separate sektioner tager den for sig emner på et ganske højt niveau. Dermed er den også egnet for dygtige sejlere med mange års erfaring. Tanken er altså at den skal kunne bruges af sejlere på forskellige niveauer, og følge hver enkelt igennem deres udvikling, hele vejen fra begynder til ekspert.

Bogen er på 334 sider, og har et moderne grafisk design, flotte fotos, enkle og tydelige illustrationer - samt en tekst, som ikke gør tingene vanskeligere end de er. Aldrig tidligere har en så omfattende og bredt orienteret bog om sejlads været publiceret i Danmark. Den første, norske version blev udviklet i samarbejde med Norges Seilforbund i 2010.

Forord af OL-vinder Jesper Bank.

Sejlerbogen er publiceret i Norge, Sverige og Danmark, og er solgt i mere end 10.000 eksemplarer.

Bogen kan købes i alle landets boghandler og netboghandler – og kan desuden bestilles direkte på www.sejlerbogen.dk. Den forhandles også hos enkelte bådudstyrsbutikker.

ISBN: 978-87-994808-0-7

Udkommet på Blue Ocean Media 2011

Vejl. udsalgspris: Kr. 399.

Læs mere på sejlerbogen.dk

Sejlerbogen er en stort anlagt og bredt orienteret håndbog for sejlere. Den er på 334 sider, og indeholder 770 billeder og tegninger.
Norsk udgave.
Svensk udgave.