Sejlads & events

45 fods havgående sejlbåd med skipper udlejes til maritime aktiviteter

Se videoen
Se videoen ...

Udlejning af en 45 fods havgående sejlbåd - med skipper - er en ny aktivitet, som starter op i løbet af 2013. Båden vil være platform for events af forskellig art - for eksempel når en virksomhed vil gøre noget andet end det sædvanlige, når medarbejdere skal rystes sammen, møder afholdes, relationer udbygges eller samarbejds-evner udvikles.

Båden vil også kunne lejes til sejlture i privat sammenhæng, samt af organisationer eller sejlskoler. Vi regner desuden med at samarbejde med sponsorer som støtter sejlsport. De har typisk brug for et ordentlig fartøj som kan tage en gruppe ud på vandet, så de selv kan mærke hvad det vil sige at sejle - eller for at se de sejlere de samarbejder med i action.

Båden er en X-452, en danskbygget X-yacht som er knapt 14 meter lang, 4,25 meter bred og med et dybtgående på 2,5 meter. Båden er opvarmet, har ni sengepladser, og en stor salon med plads til 10-12 personer. Det er et fartøj med forholdsvis sportslige sejlegenskaber, men samtidigt er det også en komfortabel turbåd.

Projektet er i støbeskeen, så vi er interesserede i forslag og gode ideer – ring eller skriv!

Tag en tur på vandet med Miss-X